-

Produsele Romvac, medaliate cu aur la Salonul de Inventică de la Cluj

Peste 400 de invenţii din România, Republica Moldova, Iran, Polonia, SUA şi Canada au fost prezentate în cadrul Salonului de Inventică PRO INVENT 2018, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca.

Gama Imunoinstant a obținut un nou succes la Salonul de Inventică PRO INVENT 2018 de la Cluj: două medalii de aur și șase diplome de excelență – spune domnul Inginer Constantin Chiurciu - Director General al Romvac Company:

“Produsele din Gama Imunoinstant încep încet încet să-și arate valențele, fapt confirmat până acum de pacienții care le-au utilizat și care au spus că într-adevăr sunt produse de excepție.

Au confirmat și specialiștii care au analizat invențiile depuse la Salonul de Inventică de la Cluj și vreau să spun cu mândrie că am primit două medalii de aur: una este pentru tratamentul epidermolizei buloase cu produsele din gama PC2 și a doua medalie de aur este pentru utilizarea produselor din Gama Imunoinstant PC2 în tratamentul diverselor infecții. ”

În momentul de față, Compania Romvac este singura din lume care a obținut rezultate pozitive în ameliorarea epidermolizei buloase – mai spune Directorul Constantin Chiurciu:

“Din fericire, aceste suplimente alimentare au efect ca cel mai bun antibiotic pentru că, în momentul de față, sunt singurele care reușesc să combată aceste bacterii resistente la antibiotice. (…) Avem pionerat în tratamentul epidermolizei buloase. Suntem singurii din lume, în momentul de față, care am obținut rezultat pozitiv în ameliorarea acestei boli. (…) Pacienții care, din nefericire, au epidermoliză buloasă se chinuie pentru că tot corpul lor este o rană și practic nu se pot hrăni. Noi avem rezultate foarte bune în tratamentul acestei boli.”

Compania Romvac ne-a surprins plăcut în ultimii ani după ce a venit cu o mulțime de soluții și tratamente inovatoare și pentru sănătatea umană.

Gama Imunoinstant este un succes al echipei de cercetători de la Romvac, cel mai mare producător de vaccinuri veterinare din România de peste 40 de ani și care, în prezent, se ocupă și de sănătatea umană.

Oul Hiperimun este un super - aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism și care se poate administra la orice vârstă, inclusiv gravidelor sau mamelor care alăptează – mai spun specialiștii de la Romvac.

Puteți asculta interviul integral marți, 27 martie, în cadrul emisiunii Viața la Țară, difuzată între orele 12:20 si 14:00 la Radio Antena Satelor.