-

Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va prelua sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, care a fost eliberat din funcţie începând cu data de 14 decembrie 2018.

Acesta din urmă va fi responsabil de relaţia cu Bruxelles-ul în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Ministrul Daea (va prelua atribuţiile n.r). Eu preiau sarcinile şi eu le ţin în spate, le duc unde trebuie şi le duc bine", a răspuns Daea, întrebat cine va prelua atribuţiile lui Alexandru Potor, cel care a reprezentat Ministerul Agriculturii şi a ţinut legătură cu Comisia Europeană şi cu DG Agri.

Şeful MADR a adăugat că nu va renunţa la un post de secretar de stat, având în vedere că nu a fost numită o altă persoană pe locul vacant. "Nu renunţ la nimic ceea ce îmi este util, dar vă asigur că voi face bine", a completat ministrul.

În data de 14 decembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului Viorica Dăncilă privind eliberarea, la cerere, a lui Dănuţ Alexandru Potor din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. În spaţiul public au apărut însă informaţii că s-a luat această decizie pentru că Potor era un apropiat al puciştilor din PSD.

Sursa: AGERPRES