-

Târgul Apicol de la Ghiroda a ajuns la cea de-a IX-a ediție

Târgul Apicol Ghiroda, județul Timiș a ajuns la cea de-a IX-a ediție își deschide porțile în perioada 9 - 10 martie 2019.

Anul acesta vor fi prezenți peste 80 de expozanți, cei mai buni apicultori din România, dar și apicultori din tările vecine precum: Serbia, Ungaria și Croația.

La târg se vor comercializa: utilaje specifice precum: centrifugi, prese pentru foițe, topitoare solare de ceară și multe altele.

Nu lipsesc nici produsele apicole precum: miere, polen, săpun, propolis etc. 

În cele două zile de târg au loc conferințe despre tehnici de apicultură.

Nici cei mici nu au fost uitați, așa că ei vor avea parte de jocuri, pictură pe stupi, pictură pe față, dar și un stand unde vor învăța produsele stupului.

Tot în cadrul târgului vor exista și momente artistice având invitate ansamblurile din Giarmata Vii și Ghiroda, dar și copiii de la Palatul Copiilor.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, să vă lăsați papilele gustative conduse de deliciul mierii de albine, iar pe profesioniști îi întâmpinăm cu utilaje apicole de ultimă generație.

Radio România Antena Satelor este partener media al evenimentului.

Ramona Alexandrescu

Foto: pixabay.com

Articole înrudite

  • Târg apicol la USAMV Cluj

    Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca găzduiește, în premieră, pe 7 și 8 martie 2020, Târgul Apicol – un eveniment unicat, care se adresează apicultorilor, specialiștilor în domeniu, cercetătorilor, precum și publicului larg.