-

Programul cultivării roșiilor, în plină desfășurare, în Argeș

La Direcţia pentru Agricultură Argeş, în registrul unic pentru accesarea programului de susţinere a tomatelor în spaţii protejate, până vineri, 29 martie, s-au înscris 28 de fermieri.

Acestia sunt din comunele din: Albota, Bârla, Căldăraru, Călineşti, Cicăneşti, Cocu, Dârmăneşti, Izvoru, Leordeni, Lunca Corbului, Mărăcineni, Miceşti, Mioveni, Mozăceni, Rociu, Schitu Goleşti, Topoloveni şi Oarja, potrivit lui Constantin Pasol - corespondent Radio Antena Satelor.

Persoanele interesate de accesarea programului respectiv se pot înscrie pentru ajutorul de minimis până la 15 septembrie inclusiv, pentru tomatele valorificate în perioada noiembrie – 20 decembrie a.c. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei menţionate, din strada Armand Călinescu nr. 44, sau la numerele de telefon 0348.405032; 0348.405.033.

În urma solicitărilor pentru efectuarea controlului aferent, consilieri din cadrul instituţiei au verificat culturi de tomate înfiinţate de opt beneficiari, inspecţia soldându-se cu rezultate pozitive.

Ceilalţi beneficiari vor planta roşii în zilele următoare.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite