-

Pregătiri intense pentru prima manifestare cu profil agricol a anului din Argeș

In perioada 9-12 mai 2019, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizeaza Târgul de Echipamente, Utilaje Agricole și produse tradiționale, AGRO PITEȘTI, ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Ca in fiecare an, AGRO PITESTI va fi găzduit de partenerul traditional - Complexul Comercial Jupiter City Pitești – ieșirea spre autostrada A1, transmite Constantin Pașol.

George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a declarat:

Pentru prima data in cadrul Targului AGRO PITEȘTI, doua institute de renume ale cercetarii romanesti, sunt alaturi de fermierii/participantii la eveniment cu solutii inovative pentru afacerile acestora:

- Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulica si Pneumatica (INOE 2000 – IHP) cu Solutii de echipamente pentru valorificarea biomasei vegetale si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice (INCDSB) cu Solutii tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentara.

Solutiile cercetarii romanesti adresate participantilor vor fi prezentate in zilele de 9.05.2019 (INOE 2000 – IHP) si 10.05.2019 (INCDSB).

Sursa foto: 185arw.ang.af.mil