-

Începe cea mai mare mare manifestare expozițională cu profil agricol din Argeș

Cea mai mare mare manifestare expozițională cu profil agricol din Argeș începe în zilele următoare la Pitești.

Astfel din 9 mai și până duminică seara, timp de 4 zile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizeaza Târgul de Echipamente, Utilaje Agricole și produse tradiționale, AGRO PITEȘTI, ajuns la cea de-a IV-a ediție, ne-a transmis Constantin Pașol.

Ca in fiecare an, AGRO PITESTI va fi găzduit de Complexul Comercial Jupiter City Pitești, situat ieșirea spre autostrada A1, Pitești - București.

“Pentru prima data in cadrul Targului AGRO PITEȘTI, doua institute de renume ale cercetarii romanesti, sunt alaturi de fermierii/participantii la eveniment cu solutii inovative pentru afacerile acestora“, a declarat George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

Acestea sunt: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulica si Pneumatica (INOE 2000 – IHP) cu Solutii de echipamente pentru valorificarea biomasei vegetale si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice (INCDSB) cu Solutii tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentara.

Solutiile cercetarii romanesti adresate participantilor vor fi prezentate in zilele de 9 și 10 mai.

Articole înrudite