-

Centrele APIA din Bistrița Năsăud vor fi deschise sâmbătă și duminică

Aproximativ 27.500 de cereri de plată sunt depuse până la această dată la APIA Bistrița Năsăud, ceea ce reprezintă circa 88% din estimările făcute.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Bistriţa Năsăud reaminteşte faptul că termenul limită în care fermierii mai pot depune cererea unică de plată, aferentă anului 2019, este 15 mai 2019.

Fermierii vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceştia utilizează suprafeţe de teren în localităţi/judeţe diferite.

”Până în acest moment sunt depuse la APIA Centrul Judeţean şi centrele locale arondate, un număr de 27476 cereri de plată, ceea ce reprezintă un procent de 88% din totalul cererilor estimate”, a precizat directorul executiv al APIA BN, Emil Scurtu.

Totodată, în zilele de 11 şi 12 mai 2019, sâmbătă şi duminică, funcţionarii implicaţi în preluarea cererilor unice de plată vor avea program normal de lucru.

Sursa: Viorel Grosu

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite

 • APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

  Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștința opiniei publice că, începând din data de 18 mai 2020, efectuează plățile aferente ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, pentru cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna februarie a anului 2020.

 • Cum se poate realiza primirea Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2020

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că începând de astăzi, 15 mai 2020, eliberează adeverinţe fermierilor care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la instituţiile bancare şi non-bancare care au încheiat convenţii cu APIA.

 • APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2020

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că începând cu data de 15 mai 2020, eliberează adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), plata redistributivă, plată pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă, respectiv Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 - Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale), implementate de Agenţie în cadrul Campaniei 2020.

 • APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorină

  Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința opiniei publice că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, pentru cantitățile de motorină utilizate în perioadele 01.10 - 31.12.2019 (trimestrul IV/2019), în conformitate cu prevederile HG nr. 1174/2014 și OMADR nr.1727/2015, cu modificările şi completările ulterioare.

 • APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale

  Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură informează că începând din data de 13 aprilie, efectuează plățile aferente ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale.