-

Târgul INDAGRA a adus cele mai reprezentantive produse şi utilaje agricole

Pe lista celor mai fotografiate obiective s-a numărat şi noul tractor românesc, Tagro, produs la Reghin, care lucrează deja pe mai multe câmpuri din ţară.

Reprezentantul companiei Irum, Marian Ionescu, a arătat că la târg au fost prezentate mai multe produse reghinene dar şi utilaje produse de partenerii companiei:

"Am expus şi utilaje de pregătire a terenului, grapă cu discuri independente, un plug şi o semănătoare, precum şi o tocătoare de resturi vegetale, şi câteva tractoare de la Belarus. Legat de feed-back, pot să spun că ne declarăm extrem de mulţumiţi, a fost şi anul acesta un număr foarte, foarte mare de vizitatori, şi un interes intens acordat produselor noastre şi feed-backul a fost pozitiv, inclusiv legat de tractor, care a fost atracţia principală din acest an."

Pentru Tagro, noul tractor românesc, există deja listă de aşteptare, iar producătorii fac planuri şi pentru intrarea pe piaţa externă.

"Se lucrează la foc continuu să zic aşa, sunt deja o serie de comenzi luate în decursul celor 12 luni de când a fost dezvelirea oficială, o parte din ele s-au concretizat deja de livrări şi au început să apară tractoarele noastre prin toate zonele ţării, adică nu a fost cum s-au aşteptat unii, să apară doar în zonele din proximitatea fabricii. Chiar e răspândit Tagro pe tot teritoriul ţării", a spus Marian Ionescu.

Tagro va fi prezentat în perioada imediat următoare la târgul de profil de la Hanovra.

Sursa: rador

Foto: pixabay.com

Articole înrudite