-

AGRO PITEȘTI, ediția a III-a, începe joi

Cea mai mare expoziție de utilaje și echipamente agricole din zona de sud a României va avea loc la Pitești în perioada 26 -29 aprilie 2018.

După cum transmite corespondentul Radio România Antena Satelor, Constantin Pașol, Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Argeş, organizatorul manifestării a anunțat că locul de desfășurare este, ca și în anii precedenți, în incinta Complexului Comercial Jupiter City.

Deschiderea oficială a Târgului de Echipamente şi Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI Ediția a III-a 2018 va avea loc joi, 26 aprilie 2018, ora 11.00. La eveniment vor participa expozanţi din toate sectoarele agriculturii, aceştia având la dispoziţie un spațiu expozițional generos situat în apropierea Autostrăzii A1, București - Pitești.

Pe parcursul celor 4 zile cei interesați pot să vadă și să achiziționeze utilajele şi maşini agricole, dar pot asista și la alte evenimente. Vor avea loc prezentări de mașini agricole ale firmelor participante, vor fi dezbateri pe problemele curente ale agriculturii şi industriei alimentare dar vor fi și demonstraţii de artă culinară, tombole cu premii, spectacole folclorice etc.

Radio România prin postul Antena Satelor este partener media al expoziției de la Pitești.

Sursă: Constantin Pașol, Corespondent Radio România Antena Satelor

Foto: ccia-arges.ro