-

Concept de vânzare inedit! Vii în livadă și cumperi ce culegi!

Astăzi, (duminică, 26 august) în premieră în județul Argeș, se promovează ideea "Mănânci pe săturate!" fructe proaspete românești.

După cum transmite corespondentul Radio România Antena Satelor, Constantin Pașol, sub sloganul "Culege-ți singur fructele", în comuna argeșeană Davidești, se dorește promovarea și în România a unei inițiative mai puțin cunoscută la noi.

Aceasta aparține tânărului fermier argeșean Ionuț Dumitrescu din satul Voroveni și este practicată, de ani buni, în țări din Europa și America. Fermierul român spune că el a preluat-o din Germania și constă în a permite accesul celor care doresc fructe proaspete direct în livadă, să culeagă, să consume și să cumpere fructele culese chiar de ei.

Astfel, el îi invită astăzi pe plantațiile sale pe doritorii de fructe de sezon, cu familii și copii, să-și culeagă singuri zmeură, dar și alte fructe, pe care apoi, să le ia acasă. Accesul este liber.

Achitând prețul de 6 lei pentru o caserolă de 335 grame cu zmeură se promovează astfel și ziua "Mănânci pe săturate!"

În plus, fermierul argeșean promite că cei care se vor afla la Voroveni au parte și de relaxare la iarbă verde, o plimbare la pădure și pot chiar să ia parte la un picnic în mijlocul naturii și să servească masa de pe care nu vor lipsi fructele proaspăt culese, o adevărată garanție pentru o viață sănătoasă.

De reținut că fermierul din Davidești livrează, la comandă, fructe proaspete de sezon, de patru ori pe săptămână, în localități din Argeș, respectiv la Pitești, Mioveni și Curtea de Argeș.

Autor: Constantin Pașol – Corespondent Radio România Antena Satelor

Sursa foto: Constantin Pașol

 

Articole înrudite