-

Au început înscrierile pentru Festivalul “Dor de Cânt Românesc” de la Cumpăna

Tradiţionalul Festival - concurs naţional de folclor pentru tineri interpreţi „Dor de Cânt Românesc”, organizat la Cumpăna, a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie. Și anul acesta evenimentul reunește interpreţi de renume ai folclorului românesc.

Festivalul este deschis artiştilor amatori, solişti vocali din ţară, interpreţi ai cântecului popular românesc, având vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, provenind din toate zonele etno-folclorice ale ţării.

Evenimentul se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cumpăna, pe 19 mai, începând cu ora 11, iar gala laureaţilor şi festivitatea de premiere vor avea loc în ziua de 20 mai 2018, începând cu ora 12.

Juriul concursului va fi alcătuit din personalităţi ale folcloristicii româneşti, din specialişti de prestigiu ai instituţiilor de profil din țară.

Fisele de înscriere in concurs vor fi transmise pe adresa Consiliului Local Cumpăna la numărul de telefon/fax: 0241/739.003 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 11 mai 2018.

Articole înrudite