-

Festival internațional de folclor la Curtea de Argeș

Festivalul Internațional de Folclor CARPAȚI, Argeș, România ajunge vineri, 6 septembrie 2019, în orașul Meșterului Manole, la Curtea de Argeș.

Începând cu ora 18,00 aici va avea loc o paradă a ansamblurilor participante, apoi membrii delegațiilor vor fi primiți la primăria orașului.

De la ora 19,00, toate ansamblurile vor evolua pe scena în aer din zona stadionului din localitate.

Amintim că în județul Argeș, timp de 5 zile, începând din data de 3 sept., locuitorii din orașele Pitești, Topoloveni, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș se prinde în horă la cea de -a XXXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor CARPAȚI, Argeș, România.

Festivalul din Argeș este organizat în cadrul manifestării emblematice a județului, sub genericul "Sărbătorile Argeșului și Muscelului" de către Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, acesta fiind o tradițională întâlnire anuală cu muzica, dansul și portul mai multor popoare.

Anul acesta ansamblurile participante sunt din: România, Bulgaria (două ansambluri), Muntenegru, Macedonia de Nord, Turcia, Bosnia și Republica Moldova.

In data de 7 septembrie, de la ora 19,00 la Pitești are loc nchiderea festivalului la Grădina de Vară din Pitești.

Accesul publicului este liber.

Sursa&foto: Constantin Pașol