-

Ancuța Corlățan

Forma ne încântă ochiul, iar esența… sufletul. Amestecând imaginația , sinceritatea, simțul realității și gândirea pătrunzătoare, reușim să obținem un elixir care ne ajută să descoperim esența , aflată în spatele formelor aparente. Pentru Ancuța Corlățan această rețetă nu mai reprezintă o necunoscută.

Cu ambiție și răbdare, cu pasiune uriașă pentru tot ceea ce înseamnă folclorul bucovinean , cu dor de satul natal - Mânăstirea Humorului din județul Suceava , cu drag de frumos și autentic românesc, tânăra interpretă a descoperit un elixir, o rețetă a succesului. Primul ei album poartă amprenta propriilor rădăcini, după cum și titlul îi spune – ”La Humor îi satul meu”

Numeroasele apariții în emisiuni radio sau TV, colaborările cu orchestre și dirijori de prestigiu , printre care și Orchestra Radio , dirijată de Adrian Grigoraș , confirmă calitățile sale interpretative , profesionalismul cu care a ales să deslușescă tainele muzicii. 

Singurul clasament muzical din România, în care tinerețea face legea. “ Vai, de când n-am mai jucat!” este melodia cu care Ancuța Corlățan, unde timp de mai bine de trei luni, a câștigat voturile și inimile ascultătorilor.

Din repertoriul ei reținem următoarele melodii:

Soacra mea îi dulce poamă

Cântec dulce din Humor

La Humor îi satul meu

Vai, de când n-am mai jucat

Votează cele mai bune voci tinere în TOP 10 VOCI DE 10

Te-ar putea interesa și alte profiluri de tineri soliști

Ionuț PETREACĂ

Anuța ARGHIROI

Florin PÂRLAN

Ioan DÎRSTAR