-

Mesaje de Dragobete - 209 idei pentru mesaje și sms-uri către persoana iubită

Mesaje de Dragobete căutăm fiecare să spunem azi, cât mai meșteșugite, cât mai emoționante! Dar ce te faci când îți lipsesc ideile? Deschizi Antena Satelor și afli aici sute de idei de înlănțuiri de cuvinte, cu care să-l suprprinzi pe cel drag!

Mesaje de Dragobete 2018

1. Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet.

2. Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy DRAGOBETE!

3. Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.

4. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

5. Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața

6. Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!

7 Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!

8 Dacă nu mă gândesc decât la tine înseamnă că te iubesc? Dacă te visez în fiecare noapte înseamană că te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine singuri într-o pădure înseamnă că te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

9 Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.

10 Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.

 11 Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

12 Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.

13 Unele lucruri le facem zilnic, unele de două-trei ori pe săptămână, unele o data pe an, unele nu le-am făcut niciodată. Aș vrea atâtea să-ți dăruiesc, atâtea lucruri aș vrea să-ți arăt sau să le facem împreună…! Dacă ar fi posibil mi-aș dori să mă multiplic în mai multi bărbați identici și să avem împreună grija de tine. Totuși, nu sunt sigur că te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate și înțeleg de ce. Chiar și eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau să-ți mărturisesc că ești atât de minunata încât nu m-aș sătura nici de o sută ca tine.

14 Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,……e totuși omenesc!

15 Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!

16 Tu ești seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremură ușor și atât de dureros în mine când șoaptele mele ți se dăruiesc. Tu ești un ochi deschis spre întunericul sufletului meu, sub pleoapa căruia se zbat zborurile însângerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau să te privesc, vreau să te culeg șoaptă cu șoaptă, lumină cu lumină, tristețe cu tristețe. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzând cerul în fiecare mângâiere cu care mă îmbrățișează. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna și marea. TU ești pentru mine roua dimineții ce se varsă peste ochii mei trezindu-mă din somnul singurătății. TE IUBESC

17 Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!

18 Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

19 Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.

20 Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

21 Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.

22 Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.

23 Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Ești oxigenul meu, fără tine nu aș respira. Ești viața mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.

24 Ți-ai închis vreodată ochii și ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul și mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.

25 Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

Mesaje de Dragobete 2018

26 Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

27 Te iubesc, iartă-mă că uneori sunt neputincioasă, dar cu toate câte iți greșesc, te iubesc.

28 Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!

29 Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.

30 Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

31Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.

32 Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.

33 Te iubesc mai mult decat pe oricine, dar nu te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine.

34 Dimineata nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, la pranz nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, iar noaptea nu dorm ca mor de foame!

35 Sunt o victima a zambetului tau, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt ametit de atata iubire, esti ca un drog pentru mine. Simt ca intru in sevraj daca nu te vad cat de curand.

36 Daca imi pierd buzele,te sarut cu ochii, daca imi pierd ochii te sarut cu inima, iar daca imi pierd inima sigur o gasesc la tine. Te iubesc!

37 As dori din piept sa scot inima cu dor cu tot ca s-o pun in pieptul tau, ca sa simti ce simt si eu! As dori sa raman mut, vocea ta sa o-mprumut ca sa spui ce spun si eu: “te iubesc sit e voi iubi mereu!”.

38 Picioarele tale sunt obosite? Asta pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua.

39 Sunt un politist si te arestez pentru ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este: inchisoare pe viata in inima mea!

40 Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai tare si mai rapid din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid! Ma bucur ca te am azi langa mine! Te iubesc!

41 Pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru clipe de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate astea.. .tasteaza numarul meu.

42 Am fost sceptic la inceput, dar tu m-ai facut sa cred ca ingerii exista. Cum te-ai simtit cand Dumnezeu ti-a luat aripile si te-a trimis pe pamant?

43  Ești un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofilești, dar tu promiți să înflorești doar pentru mine? Te iubesc !

44 Numai Dumnezeu știe că nu mi-a mai rămas nici un surâs, nici o lacrimă care să nu-ți aparțină, te iubesc.

45 Dragostea începe cu o glumă și se termină cu un suspin!

46 Te văd adormind pe nisipul de frunze, ești ca o muză ce mă prinde în panze. Te pierd și mă pierd când ești doar al meu, ești îngerul pe care îl voi iubi mereu!

47 Dacă norii varsă lacrimi și iubirea n-a trecut, poate mai apare o șansă să pornim de la început …

48 Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele… închide ochii și voi fi lângă tine. Te iubesc!

49 Cât de dor îmi poate fi de ochii tăi fantastici, de zâmbetul tău fermecător, de pielea ta fină, de sărutul tău divin! Îmi lipse;ti enorm! te iubesc draga mea!

50 Aș vrea să îți dăruiesc un sărut să fie etern, să îți scriu o poveste, unde să fii tu prințul fermecat iar eu prințesa din castel, să mă iubești, să te iubesc și niciodată să nu mă uiți.

Mesaje de Dragobete 2018

51 Dragostea e o săgeată ce îți face răni de foc… supără cel ce iubește… cel iubit își bate joc!

52 Atunci când crezi că totul în viață e pustiu, închide ochii .. ascultă bătaia vântului ce-mi poartă vorbele dulci: Te IUBESC suflețelul meu drag !

53 Aș vrea ca inima ta să bată lângă a mea, să simți și tu cum e să trăiești atunci când mă iubești, așa cum TE IUBESC.

54 T-tandru, E-esențial, I-irezistibil, U-unic, B-blând, E-etern, S-scump, C-curajos … Așa poți fii doar tu iubitule!

55 În noapte stau și plâng… La inima ta nu pot să ajung… Plâng și aș vrea să-ți spun… Să te întorci din drum… Dar simt că-i prea târziu acum…

56 Alfabetul începe cu litera “a”, numărătoarea cu “1”, tristețea începe cu o lacrimă, bucuria cu un zâmbet, iar fericirea mea începe cu tine!

57 Va veni o dată vremea când în urmă vei privi… ai vrea să reînvie toate bucuriile și nebuniile… dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATĂ numai amintirea spune că… “Așa a fost o dată!”

58 Cât de MULT te iubesc … nu vei ști NICIODATĂ… ai pătruns în inima mea fără să-mi dau seama …aștept să vină ziua aceea când totul va fi așa cum ne doream…

59 Acum tot ce a fost între noi pare demult …încerc să-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, în timp ce eu trăiesc doar pentru tine.

60 M-ai acceptat așa cum sunt și acum ești o parte din sufletul meu. Te iubesc!

61 Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Știu că te iubesc și asta e tot ce contează…

62 Ești totul pentru mine. Ai apărut în viața mea pe neașteptate, m-am îndrăgostit de tine pe neașteptate. A meritat !!!

63 Ieri eram aici amândoi,ținându-ne de mână și făcându-ne planuri de viitor… nu pot să cred că azi sunt doar eu, singură, în același loc unde tu mi-ai spus că mă iubești… doar eu mă mai gândesc încă la acel moment perfect …

64 Ești iubitul minții, inimii și trupului meu, ești prințul fermecat al viselor mele romantice, încântârea și minunea sufletului meu!

65 Mâine vei regreta că azi mi-ai spus adio și mă vei căuta, crezând că eu încă te aștept.. .vei căuta disperat să-mi găsești iubirea, însă doar când mă vei găsi vei realiza că ai căutat ceva ce a murit demult… vei plânge atunci cum am plâns și eu, dar va fi prea târziu…

66vAm nevoie de 5 minute din viața ta: în primul să te sărut, în al 2-lea să-ți spun că mi-e dor de tine, în al 3-lea cât te iubesc, iar ultimele două să rămâi cu mine…

67 Dacă-aș fi o pisicuță aș iubi un motănel/ Dar așa sunt o fetiță și iubesc un băiețel!

68 Te voi iubi și atunci când mările vor seca… Te voi iubi și atunci când stâncile se vor topi…. Te voi iubi și atunci când scurs nisipul vieții va fi!

69 Se întâmplă în viață să iubești dar să fii rănit … îți iei viața de la capăt, vrei să uiți tot, dar amintirile sunt mereu în inima ta amintindu-ți că iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferință..

70 Vreau să știi că zi de zi mă gândesc la tine, aș vrea să te sărut clipă de clipă și să te am lângă mine secundă de secundă.

71 Nu pot să-ți spun acum ce vreau. Nu pot acum, eu nu mai stau. Un singur lucru ți-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC.

72 Chiar de-ar fi să mor eu niciodată nu ți-aș face rău…iar dacă fericirea ta e în brațele ei, prefer să plâng eu decât să te știu supărat departe de ea…

73 Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl cobori plângând. E o taină pe care îndrăgostiții o ascund de frica lumii….când taina e descoperită, dragostea se stinge ca un clișeu fotografic expus la lumină.

74 Într-o noapte o stea m-a întrebat: ’De ce nu o lași dacă te face să plângi?’ I-am răspuns: ’Stea tu ți-ai părăsi cerul?’

75 Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singurătate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de căldură, dar întotdeauna am nevoie de tine…

Mesaje de Dragobete 2018

76 Iubito tu ești trandafirul înflorit din grădina sufletului meu și nu am să las pe nimeni să mi te fure de acolo. Îți promit!!!

77 Dacă aș amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ți-aș cumpăra lumea întreagă și încă ceva…

78 Ești cel mai dulce vis al meu. Te iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori.

79 De ce închidem ochii când dormim? De ce închidem ochii când visăm? De ce închidem ochii când sărutăm? Pentru ăa cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber. Când închid ochii te văd pe tine…

 

80 Cel mai greu pe lumea asta este să afli de ce te-ai născut. Acum eu știu: ca să te întâlnesc pe tine și să te iubesc!

91 Când plouă mă gândesc la tine… aș vrea să fiu în fiecare picătură care se prelinge încet pe pielea ta fină!

82 Cu tine iubirea este ușoară, ca o mângâiere, nu avem nevoie de cuvinte, doar tăcere… Te iubesc!

83 Îți dau inima mea, ai grijă de ea. La noapte te vizitez să o returnezi! Te iubesc!

84 Tu ești raza de soare ce-mi încălzește diminețile și steaua ce-mi veghează nopțile de-a pururi. Te iubesc!

85 Dumnezeu ne-a dat două picioare să mergem, două mâini să ținem, doi ochi să vedem, două urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găsești!

86 Iubirea ta este singurul gând pentru care exist. Nu uita că pentru tine trăiesc. Și știi de ce? Doar ca să te iubesc!

87 Aș vrea să te poți vedea prin ochii mei. Numai așa ai înțelege ce mult însemni pentru mine!

88 Pentru lume tu ești cineva, pentru cineva tu ești lumea! Cu multă dragoste, Cineva!

89 Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc, tu mă faci să iubesc!

90 Când un strop de ploaie va atinge gura ta, să știi că este o sărutare trimisă din partea mea. Te iubesc!

91 De ploaie te poți ascunde, dar de dragoste n-ai unde, căci oriunde te-ai ascunde ea la inimă pătrunde!

92 Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face mulțumiți cu ceea ce avem și nemulțumiți de ceea ce suntem!

93 A iubi înseamnă a dărui mereu până ce simți că te stingi. Și totuși dăruind iubire nu te mistui, ci trăiești!

94 Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrățișare pătimașă și un suflet smuls din piept! Te iubesc!

95 Visez doar la tine, visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?

96 Dacă luna ar iubi noaptea la fel de mult cum te iubesc eu pe tine, soarele nu ar mai răsări niciodată!

97 Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și pentru că mă ajuți să înțeleg ce înseamnă să iubești și să fii iubit!

98 Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!

99 Inca am fluturi in stomac atunci cand te vad, chiar daca te-am mai vazut de un milion de ori! Te iubesc!

100 Te iubesc pentru ca pot fi eu insami doar cand sunt cu tine, pentru ca simt ca pot sa-ti spun orice, pentru ca atunci cand ma gandesc la tine ma inconjoara un sentiment minunat. De fiecare data imi spui exact ce vreau sa aud, esti perfect, esti exact cum imi doresc sa fii, te ador!

Mesaje de Dragobete 2018

101 Tu esti acela care m-a invatat sa iubesc cu adevarat. Iti multumesc ca existi tu, soarele meu iubitor, bland, atent, grijuliu.

102 Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu... Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte... e prea intens... prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva...

103 Te iubesc atat de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zîmbetul tău mă face cea mai fericită.Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adîncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Iți mulțumesc că existi, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, asa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

104 Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire pentru că te iubesc.

105 Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini care vor să te îmbrăţişeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine. Te iubesc!

106 Dacă îmi este poftă de ceva dulce ştiu ce trebuie să fac. Vin la uşa ta şi îşi cer un sărut.

107 Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş putea realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea.

108 Ceea ce se îmtâmplă între noi este magic. Toţi îşi doresc să întâlnească iubirea, dar puţini au parte de o relaţie aşa de specială ca a noastră. Te iubesc!

109 Lumea este un miracol, viaţa mea este un miracol pentru că tu eşti în ea. Te iubesc!

110 Câteodată suntem aşa de prinşi cu micile griji cotidiene, încât uităm de lucrul cel mai important - dragostea. Te iubesc!

111 Pentru lume tu eşti cineva. Pentru cineva tu eşti lumea. Cu multă dragoste, cineva.

112 Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă şi un suflet smult din piept. Te iubesc!

113 Să-ţi aducă DRAGOBETELE un an plin de bucurii, fericire, sănătate şi multă izbândă în tot ceea ce ţi-ai propus! Să fii iubită şi să-l iubeşti înzecit pe cel care îţi va deveni soţ.

114 Îmi doresc să îţi spun cât de multe te iubesc, să te văd în fiecare zi, să-ţi ştiu bucuriile şi să-ţi alin necazurile.

115 Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc!

116 Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi.

117 Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!

118 Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine.

ineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute şi că un minut are 60 de secunde. Nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

119 Dacă aş planta o floare de fiecare dată când mă gândesc la tine aş merge acum printr-o grădină plină de flori, dără să îi mai găsesc capătul.

120 În lume sunt opt minuni. Şapte dintre ele le ştie toată lumea, dar pe a opta o ştiu doar eu. Aceea eşti tu, iubirea mea!

121 Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa.

122 Draga mea tu eşti raza de Soare, Dimineaţa și Noaptea mea. Ador să-mi zâmbeşti, în toate momentele zilei, ador să te văd fericită alături de mine, toată viața. La mulți ani, de Dragobete.

123 Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată. La mulți ani, de Dragobete.

124 Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simţi cea mai iubită, aşa cum reuşeşti tu în fiecare zi să mă faci cel mai iubit. Te iubesc, aşa cum nu mă credeam capabil să iubesc! La mulți ani, de Dragobete.

125 Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.

Mesaje de Dragobete 2018

126 Eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Eşti oxigenul meu, fără tine nu aş respira. Te ador, iubirea mea. La mulți ani, de Dragobete.

127 Ţi-ai închis vreodată ochii şi ai visat la felul în care ai vrea să fii iubită? Eu fac asta tot timpul! ş Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.

128 Tu eşti aceea care m-a învăţat să iubesc cu adevărat. Îți mulţumesc că exişti tu, azi, de Dragobete, și în veacul veacurilor! La mulți ani, de Dragobete.

129 Alături de tine lupt, rad, daruiesc… trăiesc. Ce pot să cer mai mult?

130 Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

131 Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mana la gură!

132 Dragostea? Cerul pe care sălăsluieşte Te iubesc!

133 Îţi mulţumesc că ai introdus cuvântul Dragoste în dicţionarul vieţii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea.

134 Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

135 Privesc soarele şi văd păul tau auriu, privesc marea şi vad ochii tăi albaştri, privesc lumea şi te văd doar pe tine! Te iubesc atât de mult!

136 M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!

137 A te îndrăgosti este atunci când el adoarme în braţele tale şi se trezeşte în visele tale!

138 Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorinţă, pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

139 Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!

140 As vrea sa fiu un fulg, sa ma topesc in bratele tale, sa-ti explorez trupul si sufletul. Lasa-ma sa te iubesc azi, de Ziua Indragostitilor, mai mult ca niciodata!

141 Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu.

142 Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

143 Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!

144 Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului, pune stapanire pe inima ta si tie nu-ti ramane decat sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai astepti?

145 Nu refuza dragostea cand iti bate la usa, beneficiaza chiar si cand e la oferta.

146 Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubind le poti descoperi. Esti dragostea mea si te iubesc din tot sufletul!

147 Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna… pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.

148 Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua Indragostitilor cu tine!

149 Tu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13… asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele.

150 De Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

151 Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor

Mesaje de Dragobete 2018

152 Tu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!

153 Daca as planta o floare, de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum printr-o gradina plina de flori, fara sa ii mai gasesc capatul.

154 Cineva a intrebnat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii – celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

155 M- am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

156 Chiar daca am tuse, durere-n gat, frisoane si stari de oboaseala, cu sau fara gripa porcina…dragostea pentru tine ma baga-n boala.

157 Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa-ti fiu aer, apa, pamant. Dar tu trebuie sa-mi promiti ca vei inflori numai pentru mine.

158 Voi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascundeti aripile pentru ca lumea sa nu stie ca esti ingerul meu!

159 Nu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice.

160 Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

161 Te-am cunoscut in clipe grele,
       Cand sufletul mi-era pustiu,
       Si m-am indragostit de tine,
       Fara sa vreu fara sa stiu.

162 Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

163 Tot ce pot sa iti ofer de ziua indragostitilor este si va fii inima mea.

164 Ce sa scriu?…nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

165 Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane…

166 Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

167 Dragostea este ca un edifiuciu,iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.

168 Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!…

169 Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

170 As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

171 Soarele nu ar fi portocaliu,marea nu ar fi albastra,eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu…

172 Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua….

173 Intr-o noapte o stea m-a intrebat: “De ce nu o lasi dc te face sa plangi?” I-am raspuns: “Stea,tu ti-ai parasi cerul?”

174 Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti,nu inimi,pt ca inimile se pot rupe,dar cercurile nu au capat.

175 Vata de zahar? NU… Sirop de capsuni? NU… Ciocolata? NU… Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!

Mesaje de Dragobete 2018

176 Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Dacă tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

177 As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

178 Iubesc 3 lucruri: Soarele, Luna si pe tine. Soarele-ziua, Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pt totdeauna!

179 E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU.

180 Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!

181 Oricat de speciale ar fi cuvintele,nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

182 Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Dar a venit mai devreme.L-am intrebat de ce.A zambit si mi-aspus ca un inger nu pazeste alt inger!

183 Cand te-am vazut prima oara,mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei,iar acum imi fac inima sa arda!

184 Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

185 I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!

186 De Dragobete vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.

187 Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!

188 Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Dragobetelui îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!

189 Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.

190 Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne.
Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!

191 Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.

192 Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

193 Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.

194 Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.

195 Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă.

196 Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru.

197 Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

198 Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.

199 Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd.

200 Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.

Mesaje de Dragobete 2018

201 Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiţie: ascundeţi aripile pentru ca lumea să nu ştie că eşti îngerul meu!

202 Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.

203 Te-am cunoscut în clipe grele, când sufletul mi-era pustiu, şi m-am îndrăgostit de tine, fără să vreau, fără să ştiu.

204 Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seamă ce mult însemni pentru mine!

205 Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.

206 Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger!

207 Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!

208 Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

209 Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Sursa foto: pixabay.com