-

Oktoberfest în Est. Începe joi la Gura Humorului

Prima ediție a festivalului Oktoberfest în Est va avea loc în perioada 20 – 23 septembrie 2018 în parcul Ariniş din Gura Humorului.

Evenimentul, care încă de pe acum se anunță a fi unul de amploare, va sărbători îmbinarea tradițiilor bucovinene cu cele germane, dar şi berea românească, în stil bavarez.

„Unchiul Hans, impresionat de regina blondă a Bucovinei, berea Bermas Suceava, păstrătoare a vechilor tradiții, care nu a renunțat la procedeul clasic de fabricare a berii, aduce festivalul berii Oktoberfest Romania în Est,

în Complexul de Agrement Arinis”, au anunțat organizatorii. Eveniment cu marcă înregistrată, festivalul Oktoberfest va aduce la Gura Humorului adevărata tradiție bavareză şi reuneşte sub acoperişul celui mai mare cort toți pasionații de bere bună.

Potrivit organizatorilor, festivalul va îmbina sărbătoarea berii de toamnă, specifică zonei Bavaria din Germania, cu măiestria berii româneşti, oferită la Gura Humorului de Bermas, regina blondă a Bucovinei. Seară de seară, atmosfera de veselie va fi întreținută de concerte care merg perfect cu o bere bună şi specialitățile germane.

În cadrul festivalului va fi organizat şi concursul „Miss Oktoberfest”, care va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 20:00. Marele premiu oferit de Bermas va consta în atâta bere cât poate căra întregul grup al celei care va câştiga concursul de frumusețe.

De asemenea, va mai fi acordat un premiu pentru „Miss popularitate”, constând într-un weekend la munte, şi premiul „Miss Heidi”, constând în vouchere în magazine oferite de Iulius Mall Suceava. Un alt concurs va fi pentru desemnarea „Regelui Oktoberfest”, care va avea loc pe 23 septembrie, de la ora 19:00. Marele premiu al acestui concurs va fi greutatea în bere a celui care va obține titlul de „Regele Oktoberfest”.

Înscrierile la cele două concursuri se pot face la tel. 0785.294.766 sau pe www.oktoberfestromania.ro şi www.facebook.com/OktoberfestRomania.

Sursa: monitorulsv.ro
Foto pixibay.com

Află tot ce trebuie să știi despre monturi - diagnostic și tratament