-

Festival Internațional în orașul lui Tudor Mușatescu

În județul Argeș Festivalul Internațional de Folclor CARPAȚI, Argeș, România ajunge joi, 5 septembrie, în Câmpulung Muscel.

Începând cu ora 18,00 va avea loc o paradă a ansamblurilor participante, apoi membrii delegațiilor vor fi primiți la primăria orașului, iar de la ora 19,00, toate ansamblurile vor evolua pe scena din Piața Primăriei.

Amintim că în județul Argeș, timp de 5 zile locuitorii din orașele Pitești, Topoloveni, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș se prinde în horă la cea de -a XXXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor CARPAȚI, Argeș, România.

Festivalul din Argeș este organizat în cadrul manifestării emblematice a județului, sub genericul "Sărbătorile Argeșului și Muscelului" de către Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, acesta fiind o tradițională întâlnire anuală cu muzica, dansul și portul mai multor popoare.

Anul acesta ansamblurile participante sunt din: România, Bulgaria (două ansambluri), Muntenegru, Macedonia de Nord, Turcia, Bosnia și Republica Moldova.

Vineri, 6 septembrie 2019, festivalul poposește la Curtea de Argeș, iar închiderea Festivalului va avea loc la Pitești , la Grădina de Vară, sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 18.00.

Accesul publicului este liber.

Sursa&foto: Constantin Pasol