-

Cartea și muzica își dau întâlnire în centrul cetății între 29 august și 2 septembrie, când prima ediție a Târgului Gaudeamus Brașov se va desfășura simultan cu Cerbul de Aur.

Timp de cinci zile, vă așteptăm să sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, 90 de ani de Radio România și Ziua Limbii Române, în Piața Sfântul Ioan.

Târgul Gaudeamus Brașov este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. Programul de vizitare este, zilnic, între orele 11.00 și 21.00, iar accesul publicului este liber.

Câteva dintre surprizele ediției de debut sunt prezentate aici, pe restul vă invităm să le descoperiți la fața locului:

- cele mai recente apariţii editoriale din ţară şi de peste hotare (prin participarea a peste 30 de edituri şi agenţii de difuzare de carte, românească și străină), bestseller-urile momentului şi titlurile în vogă în ultima perioadă, precum și o bogată selecție de muzică și de jocuri educative;

- Tombola Gaudeamus, cu zeci de premii extrem de atractive, organizată zilnic din 90 în 90 de minute, pe tot parcursul evenimentului; Standul Centenar România, care reunește volume cu această tematică, sau publicate în onoarea acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților ;

- Importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor, prin care cartea devine, pentru câteva zile, mai accesibilă;  concursul Miss Lectura.

Târgul Gaudeamus Brașov: un eveniment Radio România, organizat în parteneriat cu Primăria Brașov