-

Corul de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu şi de Răzvan Rădos, va susţine un nou concert "Sound of... Musical" în seara de 21 aprilie 2018.

Publicul prezent la Sala Radio a fost încântat de micii artişti cu melodii care au făcut istorie. 

Sub titlul "Sound of... Musical" s-a derulat mult asteptatul concert de primăvară al Corului de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu şi Răzvan Rădos. Acompanianti la pian de Magdalena Faur, micii artisti au purtat publicul printre hiturile reportoriului de musical, amintindu-ne de celebrele ecranizări: "Poveste din cartierul de vest" de Leonard Bernstein, "Sunetul muzicii" de Richard Rodgers, "Fantoma de la operă" de Andrew Lloyd Webber, "Veronica" de Temistocle Popa. A fost un show bine gândit si interpretat, care a ridicat sala în picioare, o idee îndelung gândită si muncită, dar cu un final spectaculos, spre bucuria dirijorului Voicu Popescu.

Voicu Popescu: Reacţia publicului a fost atât de frumoasă încât este imposibil să nu repetăm concertul, asa cum, de altfel, veti vedea că se întâmplă si să nu gândim un nou proiect care să fie cel puţin la fel de frumos şi valoros.

Simtim nevoia să dăruim copiilor un orizont musical cât mai larg. Am venit si cu această muzică a timpului nostru, a perioadei pe care o trăim cu totii, muzici care, desi tin de secolul nostru, ele au o particularitate, si anume că leagă generatiile între ele.

La cererea publicului, concertul "Sound of... Musical" a fost reprogramat si pentru seara de 21 aprilie 2018.