-
Campanie Radio Antena Satelor

Campanie Radio Antena Satelor

Campania "Trăieşte natural, mănâncă tradiţional", derulată de Radio Antena Satelor și sprijinită de Asociaţia Pro Consumatori din România și de Ministerul Agriculturii, a ajuns la final.

Legislația actuală a devenit favorabilă micilor afaceri, iar micro-întreprinderea este o zonă în care nu merită să faci evaziune fiscală, taxarea fiind foarte mică, potrivit lui Adrian Bența - consultantul fiscal.

Trăieşte natural, mănâncă tradiţional este îndemnul pe care am încercat să îl transmitem şi astăzi în emisiunea Vrem să ştii.

Pentru a obține atestarea unui produs tradițional, un producator trebuie, în primul rând, să redacteze un Caiet de Sarcini. Un ghid de completare se află pe site-ul www.madr.ro la Secțiunea Industrie Alimentară – Produse Tradiționale.

Săptămâna aceasta s-a derulat o nouă emisiune din cadrul campaniei "Trăiește natural, mănâncă tradițional", demarată de Radio România Antena Satelor și susținută de Asociația Pro Consumatori. Detalii:

Produse oferite consumatorilor drept specialităţi din brânză, dar care erau obţinute din grăsimi hidrogenate. Asta au depistat reprezentanţii Ministerului Agriculturii și ai Protecţiei Consumatorilor.

Pagina 1 din 2