-

Produsele din Arad au intrat pe piaţa din China

Miere, apă minerală, vin şi chiar creaţii vestimentare sunt produse care vor ajunge pe piaţa din China de la producătorii din Arad. Este un efort al Camerei de Comerţ şi Industrie din acest judeţ care promovează agenţii economici arădeni pe piaţa chinezească.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a intensificat procesul de promovare a agenţilor economici pe pieţele asiatice.

Primii agenţi economici arădeni au fost primiţi şi promovaţi în oraşul Chang Sha, regiunea Hunan din China. Pe linia dezvoltării relaţiilor comercile cu China, au fost deschise astfel căi de comunicare cu antreprenori care doresc să promoveze şi să importe produse româneşti din China, sub un concept preluat în multe regiuni din această ţară.

Reprezentantul Camerei de Comerţ Cini Enache spune că piaţa chineză poate primi aproape orice din România, de la miere de albine, vinuri şi apă minerală până la creaţii vestimentare.

Delegaţia română a vizitat un târg de agricultură în regiunea Hunan, unde pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi şi-au expus oferta peste 3000 de expozanţi, standurile cu produse româneşti fiind foarte întâlnite în cadrul expoziţiei.

Creaţiile cele mai recente ale unei case de modă din Arad au fost totodată foarte apreciate de către publicul chinez. Reuşita prezentării a dus la propuneri de colaborare - îmi spunea designerul Vali Cioban, prezentă la eveniment”.

Sursa: rador.ro

Articole înrudite