-

A demarat programul "Accelerator". Unde se fac înscrierile

Asociația Întreprinzătorilor din județul Covasna a dat startul programului “Accelerator”, ce are ca scop sprijinirea tinerilor care vor să demareze sau să dezvolte o afacere.

Coordonatorii programului au precizat că în cadrul “Accelerator” vor fi selectate zece persoane, în principal tineri cu idei de afaceri, care timp de două luni vor participa la o serie de sesiuni având ca temă gestionarea firmei, cunoștințe financiare de bază, dreptul startup-urilor, marketing on line și social media, finanțări publice și private, tehnici de prezentare și altele.

Pe lângă aceste sesiuni tematice organizate săptămânal, cei selectați vor dezvolta un plan de afaceri, iar punctul culminant al programului va fi o gală organizată în cadrul Saint George Startup Week, unde vor avea posibilitatea să-și prezinte ideile în fața investitorilor, instituțiilor de finanțare și a unor potențiali parteneri strategici.

Cei interesați se pot înscrie până pe data de 27 februarie la Centrul innoHUB din cadrul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe sau pe pagina de internet a acestuia.

Programul “Accelerator” face parte dintr-un proiect internațional, ce are ca scop accelerarea dezvoltării economice în regiunea dunăreană și cuprinde parteneri din nouă state europene.

OANA NEGREA

Articole înrudite