-

Misterul dansului înaripat

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" îi invită pe copii la prima întâlnire din acest an cu temerarii exploratori Dodi şi Roni, ce va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2018 de la ora 11:00!

Pentru cei care încă nu îi cunosc, Dodi este ursul polar căruia îi dau viaţă Ana Crăciun-Lambru şi Lavinia Pop Coman iar Roni este prietenul său vorbăreţ, însufleţit de Ana-Maria Cucută şi Victoria Radu. Neînfricaţii exporatori care străbat lumea-n lung şi-n lat studiind flora şi fauna Planetei vor face echipă cu Andreea Drăghici, o tânără cercetătoare de la Muzeu.

În prima parte a întâlnirii, Dodi, Roni şi Andreea le vor face cunoştinţă micuţilor cu patru prieteni înaripaţi, toţi dansatori desăvârşiţi, fiecare în stil propriu. Mişcările graţioase de vals ale lebedei, stilul sincron al păsărilor flamingo, mişcările de tango ale corcodelului, dansul pantofiorilor albaştri ai corbului de mare, toate acestea au un scop pe care copiii îl vor descoperi în această întâlnire.

În a doua parte a evenimentului, printr-o serie de jocuri şi ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, copiii vor fi pe rând spectatori şi protagonişti. Actorii păpuşari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspiraţi de momentele artistice şi vor dori să-şi facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitaţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Sursa: AGERPRES