-

Târg de locuri de muncă la Sibiu

Timp de două zile (n.r. 13 - 14 martie) la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, are loc o nouă ediţie a Târgului de Cariere, eveniment care se adresează  în special persoanelor tinere.

Peste 35 de companii, instituţii şi organizaţii, oferă tinerilor, studenţi sau absolvenţi, câteva sute de locuri de muncă, programe de internship, stagii de practică şi voluntariat.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul automotive, industria de componente auto, foarte dezvoltate în zona Sibiului, dar şi în sectorul IT. Un element de noutate, la această ediţie a Târgului de Cariere de la Sibiu, este că se caută şi vorbitori de limbi străine mai puţin circulate, cum ar fi albaneza, croata, greaca şi slovaca.

Nu lipsesc nici oportunităţile de angajare în retail, mai multe lanţuri de magazine caută lucrători comerciali dar şi manageri. 

Evenimentul are loc între orele 10:00 şi 17:00 - transmite Carmen Vulcan.

Sursa: rador

Articole înrudite

 • Dreptul de ajutor social ar putea să fie oprit în cazul refuzului unui loc de muncă

  Un proiect legislativ propune sistarea ajutorului social în cazul persoanelor apte de muncă, dar care refuză să presteze când primesc o astfel de ofertă.

 • Bursa locurilor de muncă în județul Gorj. Află detalii

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj îi va aduce față în față atât pe angajatori, cât și pe cei care au nevoie de o slujbă, pe 20 aprilie, în cadrul Bursei locurilor de muncă.

 • Noi locuri de muncă cu ajutorul subvențiilor

  Subvențiile acordate din bugetul asigurărilor pentru șomaj, drept stimulent pentru angajarea anumitor categorii de persoane, încep să fie din ce în ce mai solicitate de angajatorii vasluieni.

 • Locuri de muncă oferite de angajatorii din Spaţiul European

  Angajatorii din 12 ţări situate în Spaţiul Economic European oferă lucrătorilor români, prin reţeaua Eures, 1.317 de locuri de muncă, cele mai multe fiind în Germania.

 • Casele cu ochi din Sibiu: „Vă urmăreşte ceva”

  Plimbându-vă prin Sibiu, în România, veţi începe să observaţi ceva ciudat. S-ar putea chiar să aveţi senzaţia că cineva sau ceva vă urmăreşte. Aruncând o privire asupra arhitecturii oraşului, veţi începe să vă daţi seama că locuinţele vă privesc. Multe dintre casele din sudul şi estul oraşului arată ca şi când ar avea nişte ochi care privesc de pe acoperişuri. Aceste caracteristici, desprinse parcă din desenele animate, lasă impresia că de fapt clădirile (la fel ca şi deja faimoasele mulţimi de petrecăreţi din Sibiu) nu dorm niciodată. Deşi s-ar putea ca aceşti ochi să pară un program de supraveghere al sinistrului Big Brother, ei sunt de fapt nişte ferestre cu o formă ciudată. Casele le folosesc ca pe un sistem de aerisire pentru podurile lor.