-

Fii tu GOSPODARUL SATULUI! Ascultă Antena Satelor și câștigă un MOTOCULTOR

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VREM SĂ ȘTII că e folositor/ să câștigi un MOTOCULTOR. Iar VIAȚA LA ȚARĂ/ e mai ușoară/ și-ai să muncești cu mai mult spor/ de-ai să câștigi un motocultor! Nu rata concursul „GOSPODARUL SATULUI”.

REGULAMENT CONCURS „GOSPODARUL SATULUI”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Gospodarul satului” este Radio România Antena Satelor, parte a Societății Române de Radiodifuziune, cu sediul în str. General Berthelor nr. 60-64, sector 1, Bucureşti. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.antenasatelor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
Acest concurs este sponsorizat. Promovarea se va face la radio și pe pagina de Facebook a postului de radio Antena Satelor.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Gospodarul satului” se desfăşoară în perioada 07 – 25 mai 2018, de 2 ori pe zi, în cadrul emisiunilor „Vrem să știi” și „Viața la țară”, de luni până vineri, într-un total de 30 de ediții de concurs, plus o ediție dedicată tragerii la sorți.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 07.05.2018 – 25.05.2018, vă invităm să participați la concursul de fidelizare a ascultătorilor „Gospodarul satului”, având ca premiu un motocultor. Premiul se va acorda în urma tragerii la sorți la care participă toți concurenții care au oferit răspunsuri corecte la cele 30 de ediții ale concursului.
Pentru a participa la concurs concurenții vor intra în direct, telefonic, cu realizatorul emisiunii și vor răspunde la o întrebare relaționată la tematica emisiunii. Ediția de concurs se va desfășura la finalul emisiunii și se va considera încheiată când unul din concurenți oferă răspunsul corect. Concurentul care va răspunde corect se va califica pentru tragerea la sorți care va avea loc în data de 25 mai 2018, în cadrul emisiunii „Viața la țară”.
Concurentul are dreptul să participe la tragerea la sorți cu o singură nominalizare, astfel ca la tragerea la sorți să existe 30 de participanți diferiți.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-un motocultor oferit de sponsorul concursului. (https://www.rotakt.ro/produse/motocultoare/motocultor-rotakt-rog80)
Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul desemnat prin tragere la sorți trebuie să puna la dispoziție datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon, CNP) echipei de realizare a emisiunii. Premiul nu poate fi convertit în bani.
Responsabilitatea prind transportul premiului la domiciliul câștigătorului aparține sponsorului.
În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, Radio România Antena Satelor îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs, în urma unei noi trageri la sorți.
Numele câştigătorului concursului va fi anunţat la radio (în emisiunea „Viața la țară”, ediția din 25 mai) și pe pagina de Facebook a Antenei Satelor (https://www.facebook.com/RadioAntenaSatelor)

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SRR, precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Radio România Antena Satelor va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.antenasatelor.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul SRR, postul de radio Antena Satelor, din strada G-ral Berthelot nr. 60-64, între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

Regulament întocmit în data de 3 mai 2018.

 

Citit 1758 ori