-

Oferte ale Târgului de Carte Gaudeamus Litoral

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vizitatorii Târgului Gaudeamus, care are loc în pavilionul amplasat în Piaţeta Perla din Mamaia au avut parte ieri de poezie şi momente de muzică folk.

Cei care s-au oprit la standul editurii constănţene "Islamul azi" s-au delectat şi cu produse dulci. Coranul, tradus în limba română în trei variante - mare, mijlocie şi mică, de buzunar - dar şi baclavalele au atras atenţia turiştilor şi constănţenilor la Târgul Gaudeamus. Subai Recep, din partea editurii "Islamul azi", declara: „Printre scriitorii ale căror cărţi au fost traduse, majoritatea, de aici avem Bediüzzaman Said Nursi, care este un teolog şi un filozof din Turcia. Sunt cărţi de filozofie şi de religie. Sunt foarte mulţi turci în Constanţa. Au venit la târg, mulţi au cumpărat. Dacă vedeţi, avem şi baclavale, baclavale au cumpărat foarte mult turiştii”.
Târgul de carte Gaudeamus Litoral, amplasat în Piaţeta Perla din Mamaia, îşi închide astăzi porţile. Vizitatorii sunt aşteptaţi la standurile editurilor, la festivitatea de decernare a trofeelor târgului, precum şi la programul artistic cu muzică de fanfară, cântece populare, dansuri cu ansamblul folcloric "Doruleţul Tulcea", ansamblul ruşilor lipoveni şi cel de dansuri ţigăneşti.

RADOR

Citit 546 ori