-
Interviuri si reportaje

Interviuri si reportaje

Oameni de cultură, jurnaliști și diplomați au participat miercuri, 9 octombrie 2019, la Chișinău, la o conferință dedicată împlinirii a 80 de ani de la inaugurarea primului post de radio la Chișinău – Radio Basarabia.

Cea de a șaptea etapă a Caravanei Gaudeamus Radio România din acest an s-a încheiat duminică în Piața Unirii din Iași.

În cadrul Conferinței Media 2020, Graham Ellis, Controller of Production BBC Radio & Music şi Georgică Severin, Președinte Director General Radio România, au semnat azi un acord de colaborare între cele două instituții publice de media.

Radio România organizează joi, 3 octombrie, cea de-a cincea ediţie a Conferinţei Media 2020, în parteneriat cu Asia-Pacific Broadcasting Union (ABU).

Prima ediție a Târgului Gaudeamus Radio România organizată în Moldova va debuta miercuri, 2 octombrie, în Piața Unirii din Iași. Evenimentul este organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio România Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași.

O comună din trei sate Gălbinași, Tăbărăști și Bentu, ai cărei cei peste 4000 de oameni trăiesc liniștit și așezat între văile a două răuri mult cântate în folclorul nostru Buzău și Călmățui.

Pagina 1 din 22