-

Un bărbat din localitatea Corbi, județul Argeș, a bravat și s-a înecat, într-o încercare de a-și impresiona prietenii. 

Deși populația a fost avertizata asupra pericolelor, un bărbat din localitatea Corbi, ignorând, atât recomandările autorităților, cât și insistențele localnicilor de a nu se aventura sa treacă prin apa învolburată, a încercat să traverseze, călare, râul Doamnei. Din păcate, nu a reușit și a fost doborât de curenții puternici.

Un echipaj de pompieri cu barca pneumatică, dar și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. După cercetarea zonei, au găsit trupul bărbatului, l-au scos la mal și au efectuat manevrele obișnuite de resuscitare. Cu tot efortul paramedicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind declarat decedat.

În bazinul hidrografic superior al râului Doamnei a plouat foarte mult, iar nivelul apei a fost crescut, mai ales în localitățile Nucșoara, Corbi, Pietroșani, Domnești si Dârmănești. 

Recomandam populației sa respecte indicațiile autorităților, dar să se și informeze permanent în legătură cu modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență vizând fenomene hidrologice periculoase.

CONSTANTIN PAȘOL

Foto: forums.elderscrollsonline.com