-

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri seară la Feldru, pe DN 17 D. Au fost implicate două autoturisme, iar una dintre mașini a ajuns pe calea ferată și a fost lovită de locomotiva unui tren.

În urma accidentului, patru persoane din Feldru (o femeie si trei barbati) au fost ranite, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita.

La locul accidentului au intervenit doua echipaje de descarcerare si mai multe echipaje medicale. Doua persoane au fost scoase din masini constiente, apoi si celelalte doua, una inconstienta si una semiconstienta, au fost duse în ambulante.

Potrivit unor surse locale, masinile circulau din sensuri opuse, la volanul uneia dintre ele fiind un tânar de 19 ani. În urma impactului, un autoturism a ajuns pe calea ferata, fiind lovit de locomotiva trenului 1765 Iasi – Timisoara. Circa 250 de persoane se aflau în tren.

Traficul feroviar si circulatia rutiera au fost blocate temporar.

Din primele verificari rezulta ca pe DN 17 D, în Feldru, un autoturism care circula în directia Nasaud ar fi patruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara partii carosabile, pe calea ferata, unde a fost lovit de trenul 1765 Iasi – Timisoara. Din accident a rezultat ranirea a doua persoane, doua din masina lovita de tren si doua din cealalta”, a anuntat urtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean, Crina Sîrb.

Trenul s-a repus în miscare si a ajuns cu întârziere la destinatie, iar traficul rutier a fost reluat în jurul miezului noptii. (CRISTIANA SABAU)

Sursa foto: ziuadevest.ro