-

Un teribil accident a avut loc în Vrancea, pe DN 2 E85, în zona localității Obrejița. Doi adolescenți au murit, alți doi au ajuns la spital. Totul a fost filmat și distribuit pe facebook chiar de unul dintre ei.

Doi tineri, unul de 18 ani din Odobesti si altul de 14 ani din Slobozia Bradului au decedat joi seara, dupa ce autoturismul a ajuns într-un cap de pod. Soferul de 19 ani si un alt pasager, în vârsta de 17 ani, au scapat cu viata. Mai trist este ca tot ce se întâmpla în masina a fost transmis în direct pe Facebook.

Conform postarii de pe contul unuia dintre tineri, care dureaza 1 minut si 33 secunde, cei patru pleaca împreuna, soferul si pasagerul din stânga (masina fiind una cu volan pe dreapta) îsi pun centurile, apoi pun muzica iar la un moment dat se aud strigate puternice si transmisia live se întrerupe.

Politistii spun ca accidentul a avut loc în momentul în care conducatorul auto de 19 ani a pierdut controlul volanului si a ajuns într-un podet. Pentru doua dintre victime, eforturile medicilor nu au fost de ajuns, acestea fiind declarate decedate. Testarea alcoolscop a fost negativa.

GABRIEL SAVA

foto: captura youtube