-

Un bărbat de 55 de ani a murit şi o fată de 14 ani a fost rănită, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier produs azi pe DJ604, la Vişina Nouă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu, în accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau un tânăr de 21 de ani şi un minor, şi o căruţă, în care se aflau un bărbat de 55 de ani şi o minoră.
”Din primele verificări, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani, din comuna Vişina Nouă, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală din direcţia Vişina Nouă spre Vădastra, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Vădastra, care se deplasa din sens opus. În urma evenimentului, a rezultat decesul conducătorului vehiculului cu tracţiune animală şi rănirea gravă a unei pasagere de 14 ani”, a precizat Alexandra Dicu.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare şi două echipaje medicale de la Ambulanţă.
”În momentul sosirii echipajelor, un bărbat de 55 de ani, din Vişina Nouă, aflat în căruţă, a fost găsit decedat. Minora care se afla în căruţă a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal. Cele două persoane din autoturism nu prezentau urme vizibile de traumă şi au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Sursa:agerpres.ro
Sursa foto:cotidianul.ro

Citește și Sfatul medicului, în caz de infecție cu pesta porcină