-

Cinci persoane au fost transportate la spital în această dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 12, în apropierea municipiului Miercurea Ciuc.

În accident au fost implicate trei autoturisme.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că un şofer de 57 ani, din Miercurea Ciuc, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere la ieşirea dintr-o benzinărie, moment în care maşina sa a fost acroşată parţial de un autoturism condus de un şofer de 40 ani, din Sânsimion. Ulterior, acelaşi autovehicul a fost lovit frontal de o altă maşină, condusă de un şofer de 31 ani, tot din Sânsimion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Harghita, Alina Ciobotariu, la faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD şi trei autosanitare de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita, care au transportat la spital cinci persoane, medicii urmând să stabilească starea lor de sănătate. Traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur fir, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Sursa: agerpres.ro
Sursa foto:adevarul.ro

Citește și Sfatul medicului - ce să faci dacă suferi de o boală gravă