-

Joi, 14 februarie, de dimineaţă, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului din judeţul Satu Mare, anunţa printr-un apel la 112 că doreşte să se sinucidă.

Totul se întâmpla pe fondul  unor neînţelegeri avute cu părinţii. Apelul a fost direcţionat către agent de poliţie Ungur Vasile, şeful Postului de Poliţie Crucişor, care s-a deplasat de urgenţă la domiciliul tânărului, unde informând părinţii despre intenţia acestuia şi pornind apoi împreună în căutarea lui.

Agentul de poliţie a constatat la un moment dat că poarta de acces a unei anexe era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânarul agăţat cu ajutorul unei sârme înfăşurate în jurul gâtului de un par, în mijlocul anexei. Văzând că tânărul prezintă semne vitale, poliţistul l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară şi i-a acordat primul ajutor, salvându-i viaţa.

Ulterior, el a solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agentul de poliţie Ungur Vasile a fost militar timp de şase ani, perioadă în care a participat la misiuni în teatrele de operaţiuni din Afganistan.

Sursa. RADOR

Sursa foto: Pixabay