-

Viteza excesivă ar fi cauza accidentului în care patru tineri au murit, miercuri dimineaţă, în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău.

"Din primele cercetări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard şi cu semiremorca unui TIR, staţionat în afara părţii carosabile", a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
În urma impactului a rezultat decesul atât al conducătorului auto, cât şi al altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din Ceahlău, pasageri în acelaşi autoturism. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Accidentul s-a produs în jurul orei 4:00, iar victimele au rămas încarcerate în autoturism. La faţa locului s-a intervenit cu două echipaje de ambulanţă, două echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD. Victimele au fost descarcerate, dar erau deja moarte.

RADOR

Foto: Pixabay

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi