-

Un bărbat a murit şi alte nouă persoane au fost rănite în urma a opt accidente rutiere care au avut loc pe raza judeţului Timiş, ca urmare a neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei.

Echipajele de intervenţie au fost solicitate să intervină la opt accidente rutiere în care au fost implicate, în total, 20 de persoane.
"Pe raza localităţii Buziaş (DJ 592) o autoutilitară a fost implicată în accident (cu şase persoane), patru victime fiind transportate la spital şi una în stop cardiorespirator, declarată decedată ulterior de medicul echipajului SAJ", a precizat Elena Megherea.
Tot pe raza localităţii Buziaş, alte două autoturisme au fost implicate în accidente, trei victime fiind transportate la spital. De asemenea, un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.
Pe raza localităţii Hitiaş un autoturism, cu două persoane, a fost implicat într-un accident, rezultând o victimă transportată la spital.
Evenimente rutiere au avut loc şi în Lugoj, pe raza localităţii Birda (DC 172) şi în Timişoara.
"Toate aceste accidente s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Recomandam tuturor conducătorilor auto să manifeste o atenţie deosebită în trafic şi să adapteze viteza la condiţiile de drum", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

RADOR
Foto: Pixabay