-

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţiştii şi procurorii DIICOT, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Tulcea.

Bărbatul în cauză era bănuit că ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Tulcea.
Poliţiştii au identificat în autoturism 5 punguliţe din material plastic ce conţineau fragmente vegetale, un recipient din plastic cu capac ce conţinea fragmente vegetale şi 8 ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau fragmente vegetale.
De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul Drug Test, a rezultat că acesta se afla la volan sub influenţa substanţelor psihoactive.
În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. - B. T. Tulcea au dispus măsura reţinerii, pentru 24 ore, faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.
În cursul zilei de 13 martie, persoana a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

RADOR
Foto: Pixabay