-

Ieri dimineaţă s-a produs un eveniment rutier, pe DN13 E60, între localităţile Văleni şi Acăţari, în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Cauza se pare că este nepăstrarea distanţei de siguranţă corespunzătoare în timpul mersului, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Emanuela Fărcaş:
"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN13 E60, la km 155+840 m, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă corespunzătoare în timpul mersului, de către conducătorii a trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, respectiv Sighişoara-Târgu Mureş. De asemenea, unul dintre autoturismele în cauză a fost proiectat pe sensul opus de mers, respectiv Târgu Mureş-Sighişoara, unde a intrat in coliziune laterală cu un alt autoturism, acesta din urmă pătrunzând pe contrasens, unde a colizionat un alt autovehicul. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, uşoară la prima vedere, a unei femei, pasageră în autoturismul care se deplasa din direcţia Târgu Mureş- Sighişoara, care a fost transportată la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului".

RADOR
Foto: Pixabay