-

Un copil de 3 ani, dispărut de acasă în a doua zi de Paști, a fost găsit înecat în apele râului Argeș, după căutări căutările echipajelor reunite de poliție, jandarmi, ISU și ale Poliției de Frontieră.

"O femeie din municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, a sesizat în după-amiaza zilei de luni, 9 aprilie, autorităţile cu privire la faptul că fetiţa ei în vârstă de trei ani a dispărut de acasă. În căutarea fetiţei au fost mobilizate echipaje de poliţie, jandarmi, de la ISU, echipaje ale Poliţiei de Frontieră, iar pe timpul nopţii de luni spre marţi căutările au continuat cu un elicopter al MAI dotat cu echipament specific pentru căutări pe timp de noapte. Din păcate, fetiţa a fost găsită decedată, în apele râului Argeş, la peste doi kilometri în aval de locul dispariţiei, de către un echipaj al Poliţiei de Frontieră", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Bianca Ghiveci. 

Ea a mai afirmat că în cauză a fost deschis un dosar penal, cercetările continuând sub coordonarea unui procuror, pentru a stabili toate aspectele cu privire la împrejurările dispariţiei şi circumstanţele în care survenit decesul. 

Fetiţa locuia într-o casă situată la aproximativ trei sute de metri de râul Argeş şi în ziua dispariţiei, luni, 9 aprilie, ieşise să se joace în faţa casei. AGERPRES