-

O dramă dublă a avut loc vineri, 25 mai, în județul Arad, existând suspiciunea de crimă urmată de sinucidere. Află care sunt primele concluzii ale polițiștilor.

În data de 25.05.2018, în jurul orei 10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vața de Jos, din direcția Arad-Brad, a patruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcția Brad-Oradea și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciuruleasa, judetul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului” – conform ofițerului de presă al IPJ Hunedoara.

Poliția a incercat să o anunțe pe soția acestuia din comuna Vârfurile, județul Arad. Demersul a fost făcut și de viceprimarul comunei Vârfurile, care însoțit de câțiva localnici, s-a deplasat la domiciliul familiei, la poarta căreia nu răspundea nimeni. Au spart ușa și au constatat că femeia zăcea intr-o baltă de sânge fără suflare.

Polițiștii continua cercetările la locul crimei. Există suspiciunea că barbatul implicat în accident și-a omorât soția, la domiciliul conjuga din localitatea Vârfurile, județul Arad.

IOAN SUCIU