-

Cinci persoane au fost transportate, marţi dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze.

Declarația apaține şefului de cabinet al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, Lucian Ţugui.
"În urma evenimentului, au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele aflându-se într-un autoturism, iar una, într-unul din celelalte două autovehicule. Trafcul în zonă fiind suspendat, dar în momentul de faţă se circulă în condiţii normale", a precizat reprezentantul IPJ.
Accidentul, care a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri, s-a petrecut, potrivit sursei citate, din cauza faptului că şoferul unui autoturism, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara carosabilului, iar cel al unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz a intrat în coliziune cu acesta.
În sprijinul celor cinci victime, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD şi 11 subofiţeri, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă a intervenit cu patru autospeciale şi echipajele aferente.
"Victimele se află internate la SJU şi sunt investigate", a precizat directorul SJA, Dumitru Vâlcu.

 

Sursa: agerpres.ro
Sursa foto:ziuadeconstanta.ro