-

Un tânăr de 18 ani şi un bărbat de circa 40 de ani, au murit, marţi, înecaţi, în staţiunile Olimp şi Costineşti, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest sezon estival ajungând la 20.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a intervenit pe Plaja Palm Beach, din staţiunea Olimp, pentru resuscitarea unui tânăr de 18 ani adus la mal de salvamari, în jurul orei 9. 24, a informat purtătoarea de cuvânt a SAJ, dr. Claudia Tatarici.

Potrivit acesteia, primele manevre pentru reanimarea tânărului adus la mal în stare de inconştienţă au fost începute de salvamari la ora 10.05, iar după sosirea la faţa locului a echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD au fost continuate procedurile până la ora 10.26, când a fost declarat decesul.

Între-timp, o altă alarmă de salvare de la înec s-a dat în staţiunea Costineşti, unde salvamarii au anunţat că au recuperat din valuri un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop respirator.

Conform SAJ, cadrele medicale au ajuns la faţa locului şi au început protocolul de resuscitare în jurul orei 10.47, ulterior fiind înregistrat decesul.

Sursa: Mediafax
Sursa Foto: mediafax.ro