-

De obicei după o vizită la cofetărie, drumul continuă cu o plimbare prin parc sau cu vizitarea cuiva. Dar un gălățean și o minoră brăileancă au ajuns la răcoare.

Un bărbat din Galați și o minoră din Brăila au venit în vizită la Bistrița. Aceștia s-au oprit la o cofetărie. De acolo, deși au pornit doar ei doi, i-au ajuns din urmă polițiștii.

Aceștia i-au invitat pe cei doi turiști la sediu și i-au ”cazat” în arest.

”Polițiștii au fost sesizați de către vânzătoarea unei cofetării din municipiul Bistrița despre faptul că ar fi fost înșelată de două persoane. La scurt timp de la sesizare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și depistat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat, de 39 de ani, din Galați și o minoră, de 16 ani, din Brăila. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi, sub pretextul că nu mai doresc să achiziţioneze nişte băuturi anterior achitate, au înapoiat doar 300 de lei din restul cuvenit unei bancnote de 500 de lei.

Faţă de cele două persoane, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune” anunță reprezentanții IPJ BN.

Sursa: Bistrițeanul
Sursa Foto: foursquare.ro