-

La Mamaia a început luni cea de a 4-a ediţie a unui eveniment destinat gurmanzilor, denumit "Festival du Bonheur".

Sunt prezente peste 35 de rulote cu mâncare specifică mai multor ţări, iar organizatorii estimează că până la 1 mai numărul vizitatorilor va ajunge la aproape 100.000.
Într-o atmosferă de vacanţă pe litoral, peste 35 de food-truck-uri îi aşteaptă pe turişti şi pe constănţeni deopotrivă, într-un spaţiu generos, amenajat în aer liber, cu mâncare bună şi muzică pe măsură.
Alexandra Nistor, unul dintre organizatorii festivalului, ajuns la cea de-a 4-a ediţie: "Bonheur înseamnă stare de bine, asta dorim pentru cei care o să ne calce pragul, să găsească aici mâncare gustoasă, zone de relxare.”
Food-truckurile îi îmbie cu diverse sortimente din bucătării celebre pe gurmanzi, care pot servi un burger, o pleckavica sârbească, un tacos mexican, un wurst german sau fructe de mare, stropite cu băutură, după gust. Andrei Cerbu, care îşi tentează clienţii cu preparate din bucătăria mexicană, spune că românii sunt tot mai dispuşi la experienţe culinare. Festivalul se încheie pe 1 mai.

RADOR

Sursa foto: pixabay.com