-

După ce mai multe site-uri și posturi de radio și televiziune au dat ca sigură dispariția îndrăgitul cântăreț gălățean Alexandru Jula, apar informații încurajatoare: artistul a deschis ochii.

Cu aproape 24 de ore în urmă, în mediul virtual și audio-vizual se anunțase dispariția artistului Alexandru Jula, internat în stare gravă luni, 28 mai, la Spitalul Județean Galați, În seara zilei de miercuri, starea lui se agravase și presa anunțase deja decesul acestuia. Cu puțin timp în urmă, previziunile sumbre au fost infirmate. Alexandru Jula - afirmă nepotul său - a deschis ochii și situația lui medicală e în curs de stabilizare.

Majoritatea site-urile care anunțaseră deja decesul artistului și-au șters postările.

Situaţia cântăreţului Alexandru Jula este incertă, după ce au apărut informaţii legate de decesul său, confirmate inclusiv de directorul Teatrului "Nicolae Leonard", ulterior pe contul de Facebook al artistului fiind postat un mesaj de către persoane din familie, conform căruia la ora 23:00, starea sa de sănătate era gravă, dar că el este în viaţă.

La scurt timp după apariţia acestei informaţii, membri ai familiei cântăreţului au publicat, pe contul acestuia de Facebook, un mesaj prin care anunţă că acesta este în viaţă, dar că starea sa este gravă.

"MIERCURI 30 MAI 2018 23:00 - ALEXANDRU JULA este internat in stare grava . ESTE IN VIATA, ne rugam pentru sanatatea lui", este mesajul postat pe contul de Facebook al artistului.