-

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informeaza ca pe DN65 (E574) Pitești - Slatina, în zona localității Optași-Măgura (Olt), la km 80, a avut loc o coliziune frontală între un tir și o autoutilitară.

Traficul rutier este momentan oprit pe ambele sensuri.

În continuare se mentin doua restrictii de tonaj instituite ca urmare a acumularii de apa pe carosabil, respectiv:

- DN10 Buzau - Brasov, în judetul Buzau - restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
- DN22 Smârdan - Macin, în judetul Tulcea - restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone si restrictie de viteza de 60 km/h.

De asemenea, din acelasi motiv, pe DN2N Dumitresti - Vintileasca, în judetul Vrancea, circulatia se desfasoara pe un singur fir, alternativ, în zona localitatii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

În judetul Buzau, pe podul nou situat pe DN2, se efectueaza lucrari asupra rosturilor de dilatatie, începând de ieri, timp de aproximativ 4-6 zile, pe banda unu a sensului de mers Buzau - Râmnicu Sarat. Autovehiculele vor fi redirectionate pe banda a doua, prin indicatiile semnalizarilor rutiere montate temporar în zona lucrarilor.

Referitor la traficul feroviar, mentionam ca în judetul Dâmbovita, circulatia este oprita pe ruta CF 904 Fieni - Pietroşiţa, din cauza alunecarii terasamentului de la kilometrul 65+150.

În ceea ce priveste traficul naval, precizam ca porturile Constanta Nord si Constanta Sud sunt închise circulatiei, din cauza cetii dense.
În domeniul traficului aerian nu sunt anuntate probleme majore.