-

În următoarele 3 săptămâni, circulaţia se va desfăşura alternativ, cu semafoare pe Drumul Naţional 6 la intrarea în municipiul Alexandria, dinspre Bucureşti.

In zonă sunt programate lucrări de reparaţii la podul peste râul Vedea. Podul a mai fost reparat în 2017, dar lucrările nu au fost conforme şi constructorul este obligat să refacă partea carosabilă. 

Se reiau lucrările cu restricţii parţiale pe centura Călimăneşti, judeţul Vâlcea - sunt reparaţii capitale cu închiderea sensului de mers Sibiu-Râmnicu Vâlcea şi devierea circulaţiei pe DN 7, prin staţiunea Călimăneşti.

După 5 zile cu restricţii de trafic greu pe DN 2 la Podul Mărăcineni, camioanele pot circula din nou. Se formează coloane pentru că se merge alternativ, cu semafoare. Vineri, sâmbătă şi duminică, atenţie, pe timpul zilei se aplică o nouă interdicţie de tonaj.

Sunt cozi de camioane la vămile din vestul ţării, asta după ce în Ungaria au fost restricţii extinse pentru ziua de 1 Mai - la Nădlac 2, coloană cu timp de aşteptare de peste 3 ore. În judeţul Argeş, pe DN 73, la Valea Mare lângă intersecţia cu DN 72A se lucrează cu semafoare. Tot pe DN 73, Piteşti-Braşov, atenţie, la Cristian, în judeţul Braşov, sunt lucrări pentru modernizarea carosabilului.

Sunt gropi pe DN 1A Cheia - Săcele, judeţele Prahova şi Braşov. Zone denivelate avem şi pe DN 73A Predeal-Râşnov. Trafic aglomerat pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Capitală. Coloană şi pe DN1 Otopeni-Băneasa. Pe centura Bucureşti, cozi la Chitila şi la Domneşti.

În sectorul 3 din Capitală încep să se restrângă lucrările Apa Nova din intersecţia de la Baba Novac aferente străzii Dristorului, iar pe Bulevardul Octavian Goga, spre pasajul de la Mărăşeşti, sunt lucrări de asfaltare. Lucrări de asfaltare şi pe Calea Griviţei, zona Pasajului Basarab.