-

Circulaţia autovehiculelor pe DN 76 Deva-Brad, pe sectorul de drum situat în apropierea localităţii Bejan, va fi restricţionată periodic.

Restricţia se va aplica începând de azi, la fiecare două ore, timp de 30 de minute, în vederea efectuării unor lucrări la Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi PoduriTimişoara.
Restricţiile se vor menţine timp de zece zile, perioadă în care antreprenorul care lucrează la Lotul 4 al autostrăzii A1 va executa operaţiuni de montare a grinzilor prefabricate la două pasaje din zona Bejan.
“Astfel, se va închide circulaţia rutieră pentru perioade de 30 de minute, la intervale de două ore, pe DN 76, sectorul de drum cuprins între km 4+135 - 4+240 (în apropiere de localitatea Bejan) şi pe breteaua 4, de intrare, a autostrăzii A1 Deva-Orăştie. Închiderea traficului va fi semnalizată cu bariere, iar la capetele sectoarelor de drum se vor afla piloţi de traffic”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a DRDP Timişoara.
Şoferii care circulă prin zonă sunt sfătuiţi să respecte restricţiile instituite temporar în trafic.

Sursa: agerpres.ro
Sursa foto: digi24.ro