-

Conform unei situații prezentată în cursul dimeneții de miercuri de ISU Vrancea, la Vidra, în cursul nopții trecute, un podeț a fost spart cu ajutorul unui excavator pentru scurgerea apei din gospodării.

Tot în cursul nopții, DN 2D, afectat de ape, a fost redeschis circulației. În cursul dimineții, pompierii militari au fost solicitați la Vidra și acționează cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma și o motopompă remorcabilă la evacuarea apei din curtea și beciul unei gospodarii, în satul Burca, comuna Vidra.

Bilanțul intervențiilor din Vrancea începând cu seara trecută, este, conform ISU, urmatorul:
Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din patru gospodării în satul Burca, comuna Vidra și la o gospodărie în satul Sârbi, comuna Tifești.
Astfel, în satul Burca, comuna Vidra au fost afectate : 2 locuințe, un garaj și patru curți; în satul Sârbi, comuna Tifesti a fost evacuată apa dintr-o curte.

La aceasta ora fortele de interventie din cadrul Statiei de Pompieri Vidra actioneaza cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o motopompa remorcabila pentru evacuarea apei din beciul si curtea unei gospodarii în satul Burca, comuna Vidra.
La interventii au actionat în sprijin si serviciile voluntare pentru situatii de urgenta din comunele Vidra si Tifesti.

GABRIEL SAVA

Foto: https://www.news.ro

Citește și Caravana „Fii pregătit!” ajunge la Vâlcea