-

Vremea se va menține deosebit de caldã în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, local la munte și în regiunile vestice și sud-vestice.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene vor fi posibil doar izolat, mai ales dupã-amiaza. Vântul va sufla în general slab până la  moderat, cu unele intensificãri în nord-vestul țării, la munte și în sudul Banatului.

Vineri 7/32 cer senin

Vremea se va menține deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 27 și 32 de grade.

Sâmbătă 7/30 cer variabil

Vremea va rãmâne deosebit de caldã. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimã de 14-16 grade.

Duminică 7/23 cer noros

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări, trecător asociate şi ploilor.

Duminică 1/27 cer variabil

În nord vestul țării vor fi înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va avea unele intensificãri în regiunile extracarpatice și la munte, Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade.

Temperaturi în principalele oraşe, vineri, 4 mai:                        

Bucureşti 28 soare

Craiova 29 cer variabil

Timişoara 31cer variabil

Sibiu 28 cer variabil

Suceava 27 soare

Galaţi 27 soare

Constanţa 22 soare

Cluj-Napoca 28 cer variabil

Bacău 28 cer soare

Baia Mare 30 soare

Iaşi 31 soare

Oradea 29 cer variabil

Reşiţa 28 cer variabil

Piteşti 27 cer variabil

Braşov 27 cer soare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 6:04 Soarele apune: 8:21

Presiunea atmosferică: 769 mmHg

Viteza vântului:   20 km/h (N-V)

Sursa: Jurnalul.ro