-

Autoritățile vor să extindă programul de solidaritate socială "Să ajutăm împreună", lansat zilele acestea, prin care constănțenii pot să doneze pentru nevoiasi hainele pe care nu le mai utilizează.

Articolele vestimentare pot fi depuse în cinci containere speciale, amplasate în zona unor centre comerciale.

"Nu mă asteptam, suntem coplesiti de disponibilitatea constăntenilor de a-si ajuta semenii. Am rămas plăcut surprins de valul acesta de implicare, tinând cont si că nu a fost cea mai bună vreme afară.

Asta îmi arată că genul acesta de proiecte trebuie să se extindă si ar trebui să acopere cât mai multe paliere. Pe lângă cel al hainelor, ne gândim să diversificăm si cu încăltăminte, dar de bună calitate, nu să scăpăm de toate vechiturile din casă.

Să continuăm si cu jucării, cu cărti, cu obiecte de mobilier, astfel încât să redescoperim bucuria întrajutorării. Si nu doar în preajma sărbătorilor", primarul municipiului Constanta, Decebal Făgădău.

Constăntenii sunt rugati să aducă hainele vechi ambalate în sacose sau saci de plastic, dar fără articole vestimentare prea deteriorate, bune de aruncat.

Reamintim: containerele sunt amplasate la City Mall (parcarea dinspre lac); Centrul Comercial Tom-Carrefour, la prima intrare; Kaufland (în zona de încărcare a masinilor electrice); Lidl Tomis 3 (în parcare) si Vivo Shopping (la prima intrare).

Sursa: rador