-

Mai mulți elevi de la internatul Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria au fost preluaţi, marţi, de către pompieri militari pentru a fi transportaţi în localităţile de domiciliu, informează ISU Teleorman.

Decizia a fost luată după ce s-a hotărât ca la nivel de judeţ cursurile să fie suspendate în această săptămână, iar unele tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene sunt încă blocate.

''Deoarece cursurile au fost suspendate până luni, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene şi pentru ca siguranţa copiilor să nu fie pusă în pericol, pompierii militari teleormăneni au preluat 10 elevi de la internatul Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria în vederea transportării lor până în localităţile de domiciliu (5 elevi la Tătărăştii de Sus, 2 la Cosmeşti şi 3 la Vârtoapele de Sus)'', precizează ISU Teleorman.

Autorităţile din Teleorman au recomandat locuitorilor judeţului să evite în cursul zilei de marţi deplasarea cu autoturismele proprietate personală, însă dacă acest lucru este impus de o situaţie de urgenţă să se informeze în prealabil dacă pe traseul ales nu sunt impuse anumite restricţii.

Cea mai recentă informare a ISU Teleorman arată că, la ora 14.00, sunt închise DN 65A Turnu Măgurele-Roşiorii de Vede, de la ieşirea din Turnu Măgurele către comuna Putineiu, aproximativ 20 km; DN 65E Roşiorii de Vede- Troianul, Bogdana- Urluiu; DN 51 Izvoarele-Zimnicea; precum şi tronsoane de pe 14 drumuri judeţene şi unul comunal.
AGERPRES